OSMO
POCKET

kicsi, de mégis
HATALMAS!


DJI | MATRICE 200 V2

Megbízható adatátvitel . Az OcuSync 2.0 adatátviteli technológia, amely képes az automatikus frekvenciasávváltásra 2,4 GHz és 5,8 GHz között, akár 8km távolságból is megbízható, nagy felbontású és alacsony késleltetésű videojelet biztosít a pilóták számára.
Adatbiztonság .
Az OcuSync 2.0-n keresztül továbbított minden adat titkosítása a vezető AES-256 szabvány használatával történik, amely szavatolja a legmagasabb adatbiztonságot, valamint garantálja, hogy a küldetés kritikus információihoz csakis az arra felhatalmazottak férhessenek hozzá.
Repülésbiztonság .
Az Egyesült Államok Szövetségi Légiközlekedési Hatóságának éjszakai repülésekre vonatkozó szabályzata alapján a Matrice 200 V2 drónok tetején és alján elhelyezett helyzetjelző fények növelik alacsony fényviszonyok mellett vagy éjszaka végzett repülések biztonságát. Beépített ADS-B vevőjüknek és a DJI AirSense rendszernek köszönhetően a pilóták immár figyelemmel kísérhetik környezetük légiforgalmát, amely valós időben biztosít lehetőséget a kockázati tényezők felismerésére.
Repülési teljesítmény .
A többszörös hasznos teherrel repülő pilóták immár egyszerűen, a DJI Pilot alkalmazásból kalibrálhatják a drón súlyközéppontját a lehető legjobb repülési teljesítmény elérésének érdekében.
Adat-pontosság .
Az adatpontosság növelése érdekében az új TimeSync rendszer a pozíció adatok rögzítésével párhuzamosan folyamatosan szinkronizálja a repülésvezérlőt, a kamerákat, a GPS-modult és az RTK-modult, valamint bármely, harmadik féltől származó hasznos terhet vagy fedélzeti tartozékot.

Kompatibilis hasznos terhek . ZENMUSE XT2, ZENMUSE X5S, ZENMUSE X7, ZENMUSE Z30, ZENMUSE X4S, ZENMUSE XT, valamint harmadik féltől származó hasznos terhek.

NEW!
Mavic 2 Enterprise Dual

Megbízható, kompakt FLIR hőkamera
A Mavic 2 Enterprise Dual a látható fénytartományban működő, 4K képes, három tengelyen stabilizált kamerája mellett egy FLIR Lepton® termikus mikrokamerával is rendelkezik a berepült terület hőmérsékletadatainak rögzítéséhez. A kettős érzékelőrendszer lehetővé teszi a pilóták számára, hogy éjszaka, vagy nehezített nappali körülmények között is – mint köd, vagy vastag füst – repülhessenek. A beérkező adatok feldolgozásához a felhasználók többféle intelligens megjelenítési mód közül választhatnak a DJI Pilot repülésvezérlő alkalmazásban:

FLIR MSX® - A FLIR szabadalmaztatott MSX, multispektrális dinamikus képalkotási eljárása a vizuális részletek javítása érdekében a látható fénytartományban működő érzékelő képét valós időben vetíti rá a termikus képre, amely jobb és gyorsabb helyzetfelimeréshez segíti hozzá a pilótákat.
Spot mérés - Egy objektum átlaghőmérsékletét jeleníti meg, ezzel segítve a különleges egységeket a kritikus vagy veszélyes objektumok biztonságos távolságról történő megfigyelésében.
Területmérés – A legalacsonyabb, legmagasabb, valamint átlaghőmérsékletét jeleníti meg a megfigyelt területnek, a területhatárokkal együtt. Lehetővé teszi a megfigyelt objektumok gyors felmérését és leegyszerűsíti az eszközök túlmelegedésére vonatkozó vizsgálatokat.
Isotherm – Lehetővé teszi egyes hőmérséklettartományok egyedi megjelenítését. A funkció olyan egyedi profilokat is magában foglal, amelyek segítséget nyújthatnak kutató-mentő feladatok során emberek felkutatásában, valamint tűzoltók számára a tűzfészkek azonosításában. 

DJI MAVIC 2 PRO és ZOOM

A Mavic 2 sorozat, újraértelmezi a légi felvételek lehetőségeit.

DJI | ARS BUDAPEST

DJI Authorized Retail Store!
1138 Budapest, Népfürdő utca 22. "A" épület Fsz.
E-mail cím: store@djiars.hu
Tel.: (+36 1)  61 62 990

Nézzen körül 3D-ben!

FIGYELEM!

Fontos információ a DJI Matrcice 200
drone tulajdonosoknak!
Kérjük töltse le a tájékoztatót!

DUPLITEC

Dedicated Drone Distribution

1

Nagy raktárkészlet

Azonnali kiszolgálás. Teljes DJI palettával rendelkező raktárkészlet.

2

Hozzáértő kiszolgálás

Telephelyünkön gyors szakszerű kiszolgálással várjuk Önt!

3

Hivatalos szakszerviz

A régió egyetlen hivatalos DJI márkaszervize.


EGYEDÜLÁLLÓ
PRÉMIUM GARANCIA

szolgáltatás a DJI hivatalos magyar szervizétől 

MAVIC AIR
A mérnöki és formatervezés csodája!

A Mavic sorozat tudásának és innovációinak örökítése után megszületett ez az ultrakompakt összecsukható drón, mely csúcsminőségű repülési teljesítményt és funkcionalitást kínál a korlátan felhasználáshoz. Kiterjesztett gesztusvezérlés, automatikus akadály kikerülés (APAS), új intelligens repülési módok (Asteroid, Boomerang)

32 MP Gömbkamera

Összecsukható és hordozható

3 Tengelyes Gimbal 4K kamera

3 Irányú környezet érzékelés

SmartCapture

21 perc repülesi idő

DJI - TELLO

A DJI, az Intel és a Ryze közös belépő-drónja

DJI GOGGLES RE

Érezd a száguldást! 

A DJI GOOGLE Racing Edition még nagyobb teljesítményű
és még nagyobb élményt ad, mint az elődje...SPARK A SZELFI DRÓN


OSMO Mobile 2

Oszd meg a pillanatot!

DJI Events

Duplitec PLAYIT

A Duplitec rendszeres kiállítója, résztvevője az ország összes Playit show-jának.

Video lejátszása

A DUPLITEC Kft

Hivatalos disztribútora az alábbi cégeknek:

Drónok

képstabilizátorok,
kiegészítők

Prémium minőségű

kiegészítők, DJI termékeihez

Speciális

egyedi színszűrők
a drónok kameráihoz

Nagy pontosságú

mezőgazdaságban
használatos érzékelők

Pontos, azonnali

információk a precíziós mezőgazdaságban