Zenmuse - L​2

Áttekintés:

A DJI Zenmuse L2 a legújabb LiDAR (Light Detection and Ranging) technológiával felszerelt kamerarendszer, amely kiváló pontosságot és részletességet biztosít számos ipari alkalmazás számára. Ez a csúcstechnológiás eszköz tökéletes választás az építőipar, az energetika, az infrastruktúra felügyelete és a földmérés területén dolgozó szakemberek számára.

LiDAR Szenzor:

  • A Zenmuse L2 a legfejlettebb LiDAR szenzorral rendelkezik, amely képes a fény visszaverődésének mérésére több ezer ponton másodpercenként. Ez lehetővé teszi a rendkívül pontos 3D térképek és modellek készítését.
  • Hatótávolság: Akár 450 méteres működési távolság, ami lehetővé teszi nagy területek gyors és hatékony felmérését.

Nagy Sebességű Szkennelés:

  • A 240,000 pont/másodperc szkennelési sebességgel a Zenmuse L2 képes részletes és sűrű pontfelhők előállítására, amelyek a legkisebb részleteket is rögzítik.

RTK GPS:

  • A Zenmuse L2 beépített RTK (Real-Time Kinematic) GPS rendszert használ, amely centiméter pontosságú helymeghatározást biztosít. Ez elengedhetetlen a precíziós térképezéshez és a pontos helyszínrajzok készítéséhez.

Könnyű Integráció:

  • A Zenmuse L2 kompatibilis a DJI Matrice 300 és Matrice 350 drónokkal, így egyszerűen integrálható a meglévő rendszerekbe és gyorsan bevethető a különböző feladatokhoz.