Innovatív
Drón Detektálási és
Elhárítási Megoldások

A DroneShield sokoldalú megoldásokat kínál, az átfogó drón detektáló, lokalizáló és azonosító rendszerektől a már telepített harmadik féltől származó érzékelők teljesítményének maximalizálásáig.

A küldetés alapvető képességei mesterséges intelligencián alapuló szenzorfúziókkal és jelfeldolgozásokkal kerülnek biztosításra. Az alkalmazott szenzorok, effektorok (drón elleni kinetikus és nem kinetikus ellentevékenységek) és AI/ML (mesterséges intelligencia/gépi tanulás) alapú driverek integrálhatók a saját parancs-vezérlési megoldásokba, vagy teljes mértékben együttműködhetnek harmadik féltől származó platformokkal mind kormányzati, mind kereskedelmi rendszerek számára.

A technikai megoldások katonai vezetés irányítási (C2) rendszerekbe is szabvány alapon integrálhatók létrehozva a kettős célú alkalmazási lehetőségeket is amennyiben krízis vagy esetleg háborús helyzet áll elő adott alkalmazási környezetben.

A drón detektálás alapvető technológiai megoldásai:
- RF (rádiófrekvencia), radar, akusztikus érzékelők,
- Optikai és hőérzékelő elemek és technológiák.
- A drón elleni közvetlen ráhatást kifejtő megoldások az intelligens ellentevékenységek (Soft and Hard Kill). 


Moduláris rendszerelemek, feladatfüggő alkalmazások:
Kézi és gépjárműről leszerelhető technológiák: Nagy teljesítményű, kézi hordozható C-UAS-megoldások harci alkalmazásokhoz és a fenyegetésekre való gyors, célzott reagáláshoz.
Menet közbeni alkalmazások (gépjárműre szerelt verziók): Járműkompatibilis C-UAS-megoldások az aktív helyzetfelismeréshez és a fenyegetésekre való reagáláshoz mobil (menet közbeni) küldetések esetén.
Stacioner, bázis megoldások: Helyhez kötött C-UAS-rendszerek a helyi légtértevékenység nagy hatótávolságú automatizált érzékeléséhez, védelméhez és nyomon követéséhez.  

DroneSentry
Integrált Rendszer:
A DroneSentry egy átfogó, integrált megoldás, amely radar, RF, optikai és akusztikus érzékelő technológiákat kombinál a drónok észlelésére és követésére.
Automatizált Elhárítás
: A rendszer képes automatikusan aktiválni a drón elhárítási technológiákat, például a jamming és a spoofing eszközöket, a fenyegetések semlegesítésére.
Felhasználási Területek: Kormányzati létesítmények, repülőterek, börtönök és katonai bázisok védelme.

DroneSentinel
Detektálási Képességek: A DroneSentinel elsősorban drón detektálásra koncentrál, többféle érzékelési technológiát (radar, RF, optikai és akusztikus) használva a drónok azonosítására és követésére.
Moduláris Felépítés: A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően könnyen testreszabható a különböző felhasználói igényeknek megfelelően.
Felhasználási Területek:
Nyilvános események, kritikus infrastruktúrák és ipari létesítmények védelme.

DroneGun
Hordozható Elhárító Eszköz: A DroneGun egy kézi, hordozható drón elhárító eszköz, amely képes megszakítani a drón és a vezérlő közötti kommunikációt, és biztonságos leszállásra kényszeríteni a drónt.
Felhasználási Területek:
Határvédelem, VIP védelem, rendvédelmi szervek és katonai egységek használata terepi műveletek során.
DroneCannon
Stacionárius Jamming Eszköz: A DroneCannon egy erőteljes, állandó telepítésű jamming eszköz, amely nagy hatótávolsággal rendelkezik, és képes semlegesíteni a drónokat anélkül, hogy kárt tennének a környezetben.
Felhasználási Területek:
Katonai bázisok, kritikus infrastruktúrák és nagy kiterjedésű területek védelme.

DroneNode
Kompakt Jamming Megoldás: A DroneNode egy kompakt és könnyen telepíthető jamming eszköz, amely ideális ideiglenes vagy gyorsan változó helyszíneken történő alkalmazásra.
Felhasználási Területek:
Nyilvános események, rendezvények és kritikus infrastruktúrák ideiglenes védelme.