DJI | T25

Közepes Méretű Mezőgazdasági Permetező Drón

A DJI T25 drón kiváló választás kisebb és közepes méretű mezőgazdasági területek permetezéséhez. Kompakt mérete, erőteljes teljesítménye és fejlett technológiái révén hatékony és precíz permetezést biztosít. Az új CDA szórófejek pedig tovább növelik a hatékonyságot és csökkentik a környezeti terhelést, így a DJI T25 drón kiváló befektetés minden gazdálkodó számára, aki korszerűsíteni szeretné növényvédelmi módszereit.  

A DJI | T25 drón

A DJI T25 drón egy közepes méretű, nagy teljesítményű mezőgazdasági permetező drón, amelyet kifejezetten kisebb és közepes méretű mezőgazdasági területek hatékony és precíz permetezésére terveztek. Ez a drón a DJI legújabb technológiáival van felszerelve, amelyek optimalizálják a növényvédelmi feladatokat és javítják a termelékenységet.

Főbb jellemzők:

Kompakt és Erőteljes:
A DJI T25 drón kompakt mérete ellenére erőteljes motorokkal és nagy kapacitású permetező tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést kisebb és közepes méretű területeken. 
Precíz Permetezés:
A drón fejlett szórófejekkel van felszerelve, amelyek biztosítják az egyenletes és pontos permetezést, minimalizálva a vegyszerek pazarlását és maximalizálva a hatékonyságot.
Fejlett Navigációs Rendszer:
A T25 drón GPS és RTK technológiákat használ, amelyek garantálják a pontos repülési útvonalakat és a megbízható pozicionálást, még összetett terepviszonyok mellett is.
Automatizált Működés:
A DJI T25 drón automatikus repülési módokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pontos permetezést és az akadályok elkerülését, csökkentve ezzel az emberi hiba lehetőségét.  

CDA Szórófejek előnyei

A DJI T25 drón a legújabb CDA (Controlled Droplet Application) szórófejekkel van felszerelve, amelyek számos előnyt kínálnak a hagyományos permetezési technikákkal szemben:  

Kontrollált Cseppméret:
A CDA szórófejek lehetővé teszik a permetező folyadék cseppméretének precíz beállítását, ami biztosítja az optimális fedettséget és minimális driftet.  
Egyenletes Permetezés:
A szórófejek kialakítása garantálja az egyenletes eloszlást, csökkentve a túl- és alul permetezés kockázatát.  
Kisebb Vegyszerfelhasználás:
A pontos cseppméret szabályozásának köszönhetően kevesebb vegyszer szükséges a kívánt hatás eléréséhez, ami gazdaságosabb és környezetbarátabb megoldást jelent.
 Jobb Fedettség és Hatékonyság:
A CDA technológia javítja a permetezési hatékonyságot, mivel a cseppek optimális mérete és eloszlása révén a permetlé jobban behatol a növényzetbe.