Helyünk egy egyedülálló, dinamikusan fejlődő iparágban

Az infokommunikációs technológia, valamint a digitális képalkotás olyan mértékű fejlődésen ment keresztül az utóbbi években, ami soha nem látott mértékben gyorsította a drón-technológia terjedését. Az iparág fellendülésével párhuzamosan növekedett a Duplitec Kft. és szakképzett csapata is, mára Magyarország  drón kereskedelmének megkerülhetetlen vezető szereplője lett. A cég tevékenysége négy üzletág mentén valósul meg:  ipari és mezőgazdasági drónok kereskedelme, és márkaszervize, képzési tevékenység, valamint kiemelt fontossággal, Magyarországon elsőként drón észlelő és elhárító rendszerek tervezése, telepítése . Értékeink nem csak vállalatként, hanem a fejlődés iránt elkötelezett üzleti partnerként is meghatároznak bennünket. Gyártóink termékei és a felhasználók megosztott élményei inspirálnak, hogy munkánkat minden nap ugyan azzal a szenvedéllyel hajtsuk végre. Kiterjedt szakértő viszonteladói hálózatunk révén az egész ország területén elérhetőek vagyunk.

kollégáink

Baumann Zsolt

Stratégiai tanácsadó, képzési tevékenységért felelős vezető, légiközlekedési szakértő

 ​ (​+36 30) 99 80 288   zsolt.baumann@duplitec.hu

Stratégiai tanácsadó, képzési tevékenységért felelős vezető Légiközlekedési szakértő, 50 éves gyakorlati tapasztalattal a repülés, repülőtérüzemeltetés, légiforgalmi szolgáltatások, légtérmenedzsment, illetve az ezen területekhez kapcsolódó közigazgatási feladatok területén. Feladata az értékesítés támogatása a portfólió folyamatos megújításával, a szerviz, képzési, tanácsadói szolgáltatások szakmai színvonalának magas szinten tartásával. Képzések tervezése, szervezése az állami szervek irányába, kapcsolattartás az állami szervekkel és hatóságokkal, hatósági engedélyek menedzselése.

Deák attila

Kereskedelmi vezető

 ​ (​+36 70) ​79 68 398   attila.deak@duplitec.hu

Attila nemzetközi gazdálkodási diplomával rendelkezik, és közel 20 éve dolgozik a kereskedelemben, ebből 15 évet kereskedelmi vezetőként. Attila felelős a szerződések megkötéséért, együttműködések kialakításáért, a beszerzési folyamatok irányításáért, az árazási stratégiák kidolgozásáért, valamint a pályázatok készítéséért és menedzseléséért. Széleskörű tapasztalatával és mélyreható ismereteivel hatékonyan támogatja a cég üzleti céljainak elérését. Attila elkötelezett az innováció, a minőség és az ügyfélközpontúság mellett.

harkály szabolcs

Szervizvezető

 ​ (​+36 70) 65 94 439   ​​szabolcs.harkaly@duplitec.hu

Szerviz vezetőként feladata gyors és hatékony problémamegoldás, valamint a korrekt ügyfél-barát kapcsolattartás. 20 éves tapasztalattal, és széleskörű ismeretekkel rendelkezik a szerviztechnikusi feladatok területén. Szereti az új technológiákat, és új kihívásokat. Feladatai: garanciális és nem garanciális eszközök bevizsgálása, ajánlatok készítése, karbantartása, javítása és elengedhetetlenül a gyártó által előírt képzéseken való részvétel.

horváth lászló

Üzemeltetési vezető

 ​ (​+36 70) 38 00 773   laszlo.horvath@duplitec.hu

Teljes körű üzemeltetésért felel - különös tekintettel - a logisztikai, HR, létesítményüzemeltetési (Facility), és beszerzési tevékenységekért (3rd Party Coordination). Logisztikai területen a folyamatokat tervezi, működteti, optimalizálja. Támogatja a munkatársakat - megfelelő képzések, új ismeretek elsajátítása által -, hogy felkészültek legyenek a folyamatosan változó, megújuló szakmai kihívásokra. Gondoskodik a létesítmények korszerű megfelelőségéről, támogatja a szervízfeladatokat. A szolgáltatók, szolgáltatások kiválasztása-, és minősítése által segít abban, hogy a magas színvonalú támogatást nyújtson az ügyfelek részére. 

Kristóf Zoltán

Haditechnikai termékek
szolgáltatásvezető szakmérnök

 ​ (​+36 70) 50 23 759   zoltan.kristof@duplitec.hu

A haditechnikai tevékenységi engedélyünkben meghatározott területek szakértői képviselete, támogatása. Közreműködés az értékesítési folyamatokban, valamint az ezek során jelentkező technikai, műszaki területek képviseletében továbbá ügyfelek részére technikai támogatások, információk biztosítása. A kereskedelmi tevékenység támogatása, haditechnikai eszközök vonatkozásában, kiemelten repülő mikroelektronika, dróndetektáló, azonosító és elhárító rendszerek, valamint radar technológiában.  

Nagy györgy

Tulajdonos,
Ügyvezető igazgató

 ​ (​+36 1) 61 62 210   nagy.gyorgy@duplitec.hu

1991-ben alapította első cégét a Magnew Kft.-t, ami azóta is működik disztribútori tevékenységekkel. A Duplitec Kft.-t 1998-ban a Magnew Kft-val közösen alapította. Abban az időben világszínvonalú videokazetta sokszorosító üzemként működött. A drónhoz kapcsolódó (disztribúció, szerviz, mintabolt, oktatás-képzés) tevékenységeket 2017-óta vezeti. Mindkét cégben jelenleg is tulajdonos.

Piller András

Gazdasági igazgató

 ​ (​+36 30) 96 67 789   andras.piller@duplitec.hu

Gazdasági vezetőként feladata a cég pénzügyi folyamatainak irányítása, üzleti döntéshozatalának támogatása.  30 éves tapasztalattal rendelkezik gazdasági és elsőszámú vezetőként főként a távközlés, média és IT szektor területein. Eddigi pályafutása során több országban töltött be vezető pozíciókat vállalatok, vállalatcsoportok stratégiai irányításával, vállalati transzformációval, cég akvizíciókkal, piaci terjeszkedéssel kapcsolatban.

Pinke-Rigó Dorina

Projectvezető

 ​ (​+36 70) 65 94 432   ​dorina.pinke-rigo@duplitec.hu

Több mint 15 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, amelyből 5 évet kereskedelmi vezetői pozícióban töltött. Jelenleg projektvezetőként tevékenykedik, felelős a pályázatok és közbeszerzések menedzseléséért és összeállításáért, valamint a projektek szervezéséért és lebonyolításáért. Munkája során hatékonyan fogja össze a különböző divíziókat és gondoskodik a partnerekkel való zavartalan kapcsolattartásról. Szakértelme és elkötelezettsége hozzájárul cégünk folyamatos sikeréhez és fejlődéséhez.